creaweekend Gorinchem

sorry this blogpost is only in dutch this time!

Afgelopen weekend van vrijdag 5 oktober t/m zondag 7 oktober vond in de evenementenhal het creaweekend Gorinchem plaats. En het geweldige was dat ik daar aanwezig mocht zijn met een eigen stand(je). Ik mocht mijn haakwerk laten zien en gezellig met iedereen een praatje maken en natuurlijk mochten bezoekers ook vragen stellen aan me.

961237A3-4971-488C-A22B-9F1BBB6887B6

Toen ik gevraagd werd voor creaweekend was ik net begonnen aan een nieuw ontwerp. Dat wilde ik dus heel graag klaar hebben voor dit weekend. En gelukkig lukte dat waardoor ik het (nederlandse) patroon mee kon nemen voor de verkoop en het lukte zelfs met behulp van yarn and colors om een aantal haakpakketjes mee te nemen naar de beurs.

7F35BE67-EB01-4D9E-B700-0385FEFBEC47

Wat ik niet had verwacht is zo overweldigend veel reacties op  mijn Layla Lama ontwerp! Ik had drie gehaakte exemplaren meegenomen. Twee lama’s gehaakt met yarn and colors must-have en 1 met yarn and colors charming. op de foto kun je zien dat de lama met de charming en naald 3,5 echt een stuk groter is dan de kleintjes. Men was over beide groottes erg enthousiast.

C3EEF4CE-E9B0-411B-B736-36860A906C28

Lama’s en alpaca’s zijn natuurlijk helemaal hip op dit moment dus waar de inspiratie vandaan kwam voor het ontwerp raad je al. Ik wilde echter wel een uniek ontwerp dat niet bestond. Ik heb daarvoor zelf een Lama bedacht en getekend. Hieronder zie je mijn tekening waaruit Layla Lama is ontstaan.

BBBBA0FE-4B4D-47EC-B73B-373C0828DB1C

Zoveel bezoekers van de beurs bleven stilstaan bij de lama’s en moesten ze gewoon even bekijken! Geweldig leuk was dat! En de pakketjes die ik bij me had vlogen de deur uit net als de losse kooppatronen.

Wil je ook graag het lama patroon kopen? stuur een mail naar: esther.vogelaar@ziggo.nl. Na je bestelling ontvang je een pdf patroon van 10 pagina’s incl. kleurenfoto’s in je mailbox!

De eerste dag kwam Wendy blog wendysmhaaksels  om me te helpen. Wendy maakt zelf ook prachtige ontwerpen. Zo lief van haar dat ze kwam en wat was het gezellig! Helemaal toen ook de volgende instagram vriendinnen kwamen: @hipenhandgemaaktbylin @haakheldmonique, @haakheldsharina, @ciscreaties en @vansan__ Wat een dolle boel en allemaal in de photobooth natuurlijk. Superleuk dat jullie er waren meiden; op mijn beursdebuut! Op de blog van de haakhelden laat Sharina haar filmpje van de beurs zien. Superleuk filmpje Sharina!

In het beursboekje stond een stukje over mij met daarbij mijn ontwerp van Polly Peacock. Ik ben erg trots dat dit in het boekje stond omdat ik het boekje erg mooi vind vormgegeven. De pauw Polly Peacock is een gratis patroon dat je op dit blog kunt vinden onder: gratis patronen

478AE4C4-5C95-4B2F-8FD0-04C3595837D6

Ook de tweede dag liep lekker en was ook behoorlijk druk omdat ik die dag alleen in het standje stond.  Superleuk dat Loes van   Freubelweb langskwam op de beurs samen met haar zus!  En Martine van Studio Suikerzoet!

Zoveel belangstelling voor mijn haakwerk dat de tijd voorbij vloog. De derde dag kwam mijn dochter helpen. Dat was ook erg gezellig. En weer in de photobooth natuurlijk oa met mijn dochter,  Martine van Studio Suikerzoet en Brechtje van www. ge-stipt.nl.

Brechtje kwam naar de beurs met haar supergave caravan en hield  de opening van haar stand op zaterdag. Mijn dochter en ik kregen van Brechtje prachtige handgemaakte ringen. Zo lief!

Ik heb deze drie dagen ontzettend veel leuke aardige en creatieve mensen ontmoet en dat was precies wat ik graag wilde. Wat me zo verrast heeft is de enorme belangstelling voor mijn gehaakte lama en het patroon. Dank jullie daarvoor! ook de mensen die niet op de beurs waren maar zo super hebben gereageerd op instagram en facebook: bedankt daarvoor!

creaweekend wordt steeds hipper en dat zie je oa aan stands van

ge-stipt

creative Rowie

keet en co

nouksan

jillbeesz

Fauvedesign

Creachick

Pippaknus

Dit zijn voorbeelden van jonge enthousiaste ondernemers en zo komen er steeds meer bij! Het volgende creaweekend Gorinchem is van 1 t/m 3 februari 2019.

This slideshow requires JavaScript.

Ik wil Manita en haar team van creaweekend/creacollege bedanken voor deze kans en de gastvrijheid! Het was een groot succes en ik heb genoten!

Liefs Esther

54E65812-E6D5-4794-A0CD-27DEAFB6CBBA

Advertisements

5 thoughts on “creaweekend Gorinchem

 1. Heel leuk, die lama Esther! Ik ben stiekem jaloers op die leuke ontmoetingen die je daar mee maakte. Super voor je.
  Fijne groetjes Sofie

  Like

  1. dank je sofie! wat leuk dat je mijn bericht hebt gelezen! ik heb inderdaad leuke ontmoetingen gehad maar ik zou het ook heel leuk vinden om jou een keer te ontmoeten! liefs esther x

   Like

 2. Wat leuk om te zien en te lezen Esther! En het was zo’n leuke beurs! Ik volg je hier nu ook hoor, ik ven sinds kort over op wordpress, nog even wennen en nog één en ander om te zetten maar nu al zoveel fijner 💕 En de beurzen met jou samen zijn de leukste 😍💗 Fijne dag vandaag😘

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s