De kleine notenkraker

de kleine notenkraker @essiebirdies
foto door @elo publicaties
met rechts Ageeth Snoek van Fels-Singer Gorinchem

Onlangs werd  ik uitgenodigd door de wolwinkel http://www.felssinger.nl/ om zaterdag 15 december een dagje te komen met mijn haakontwerpen en haakpatronen. Dit vond ik natuurlijk superleuk! Ik kom al 18 jaar graag in de gezellige winkel van Ageeth Snoek in de Westwagenstraat in Gorinchem

Zaterdag 15 december was het ook ” Kerst in hartje Gorcum” met oa een ijsbaan, kerstman, kersthuisjes met een wensboom, warme chocomel en nog veel meer kerstgezelligheid. Een leuke reden om een speciaal kerstpatroontje te ontwerpen voor deze dag. Dat is de kleine notenkraker geworden. 

In de winkel vind je verschillende gangbare haak- en breigarens, haak- en breiboeken, borduurpakketten, borduurgaren, stoffen, fournituren en accessoires. Dus voor haken, breien, naaien, en borduren ben je er aan het goede adres.

Het idee voor het ontwerpje “de kleine notenkraker” komt voort uit de nieuwe Disney film “the Nutcracker and the four realms”. Ik wilde graag een “vriendelijk” notenkrakertje maken en dat is denk ik wel gelukt. De klanten in de winkel van Fels-Singer ontvingen dit patroontje gratis afgelopen zaterdag en nu wil ik het graag met jullie delen. Als cadeautje voor de feestdagen! Dus als je ook een klein notenkrakertje wil haken voor de Kerst dan vind je hier https://essiebirdies.wordpress.com/patterns/het gratis patroon

Het werd een hele gezellige dag en de klanten waren erg enthousiast over mijn haakontwerpen. Ik had de volgende kooppatronen meegenomen:

  • Layla Lama
  • Flamingo Sofie
  • het kerstkonijntje 
  • hertje Rosie

Het hertje Rosie en het kerstkonijntje waren deze dag de favorieten, en dat is niet raar vanwege de aankomende feestdagen natuurlijk.

hertje Rosie @essiebirdies
het Kerstkonijntje @essiebirdies

Bovengenoemde patronen zijn allemaal te bestellen voor € 3,95 per patroon. Bestel je er 2 dan wordt het bedrag € 6,00 (voor 2 patronen)

De tafel zag er heel leuk uit met alle haakontwerpen uitgestald. Ik haakte ook een lama voor Ageeth (de eigenaresse van de winkel) en een hertje in naturel tint met roze. Het hertje werd ook geadopteerd door Ageeth!

hertje Rosie @essiebirdies
Holly Hobbie en Strawberry Shortcake @essiebirdies

 Een verslaggeefster van het AD rivierenland (Eline Lohman van ELO publicaties) kwam langs en schreef een stukje voor in de krant en op de website https://www.ad.nl/rivierenland/haakicoon-bezoekt-gorinchem-met-een-haakpatroon-kun-je-zoveel-doen~a8aa1a5e/

Tof he! 

Om jullie te bedanken en omdat het bijna kerst is kun je hier het patroon van het notenkrakertje gratis downloaden https://essiebirdies.wordpress.com/patterns/

Ik hoop dat jullie het een leuk patroon vinden en zou het leuk vinden om jullie notenkraker te zien op 

Instagram: #essiebirdiespattern    #essiebirdiesnotenkraker

en als je op facebook @essiebirdies erbij zet dan kan ik de foto zien. 

Ik wens jullie hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig nieuw jaar!

Liefs Esther 

Advertisements

4 thoughts on “De kleine notenkraker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s