Boekpresentatie: Punch als een pro

Een poosje geleden werd ik door lieve en zeer creatieve Marianne Dekkers-Roos (Marrose) uitgenodigd om de presentatie van haar nieuwe boek: Punch als een pro bij te wonen. Dit wilde ik natuurlijk niet missen en gisteren was het zover! De boeklancering vond plaats bij het Wolplein inspiratiecentrum in Zaltbommel.

Marianne had al vaker tegen me gezegd dat punchen echt iets voor mij is. Ik was echter steeds zo druk bezig met andere creatieve dingen dat ik er nog niet aan toe was gekomen. Dit feestje inclusief Punch workshop was de kans om het eens te proberen. Samen met een flinke groep creatievelingen gingen we aan de slag. Van Wolplein ontvingen we een tasje met alle benodigdheden om een superleuk regenboogje te punchen in lieve kleurtjes.

Eerst een lekker kopje koffie met een stukje van een van de prachtige een heerlijke taarten gemaakt door de broer van Marianne. Vervolgens het mooie boek bewonderen dat Marianne voor ons verpakt had in prachtige door haar gemaakte projectbags. (zo mooi en lief; Marianne, dank je wel!)

Toen was het tijd om de punchnaald erbij te pakken. Marianne legde ons haarfijn uit hoe we de naald en de draad klaar moesten maken om te punchen (ze toverde zelfs een leesbril voor mij tevoorschijn, haha). We gingen van start en het lukte! Ik heb mijn projectje niet afgekregen omdat ik ook graag foto’s van al het leuks wilde maken en gezellig kletsen met bekende en nieuwe mensen. Thuis ben ik direct verder gegaan met punchen; zo leuk vind ik het! En wat handig is; je kunt er heel fijn je restjes katoen voor gebruiken.

We werden verrast door een hele lekkere lunch met een bijzonder en superlekker soepje en diverse sandwiches, petitfours en andere heerlijkheden. Er werd geproost met champagne en ook de officiële lancering van het boek door de uitgeverij (Kosmos) werd gevierd. Zo leuk om te zien dat Mariannes gezin en familie zo betrokken zijn geweest bij het ontstaan van dit boek en bij de boeklancering.

Het boek Punch als een pro bevat duidelijke uitleg over de techniek, ook voor de beginnende puncher zoals ik. Informatie over de materialen, tips en natuurlijk veel superleuke patronen. Met dit boek in handen kun je meteen aan de slag om een geweldig punch project te maken. Je begrijpt het al; ik denk dat er een nieuwe creatieve verslaving aankomt! Zodra mijn leuke regenboogje af is al ik het jullie laten zien en ik denk dat er al snel meer punch projecten komen.

Het boek is vanaf nu overal verkrijgbaar en natuurlijk ook bij Wolplein https://www.wolplein.nl/workshop-punch-als-een-pro

Marianne, nogmaals dank voor de fantastische feestje met workshop en lunch! Ik heb genoten! veel liefs Esther xx


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s