gratis haakpatroon luiaard

Next post English pattern as well!

NEXT POST;ENGLISH PATTERN!

Als jullie inmiddels klaar zijn met het haken van paasdecoratie dan heb ik nu een leuk haakpatroon GRATIS online gezet.

Het is al even geleden maar in 2018 ontwierp ik deze luiaardjes. Ze zijn gehaakt met Scheepjes stonewashed. Je kunt ze superleuk in de tuin of binnen aan een tak hangen. ook heel leuk in een kinderkamer.

Omdat veel handwerkwinkels gesloten zijn vanwege het Corona virus zullen veel van jullie garens online bestellen en verzendkosten ervoor betalen. Daarom heb ik een aantal patronen gratis online gezet (dat scheelt dan weer in de kosten). De luiaardjes zijn daar nu bijgekomen.

Je vind mijn GRATIS patronen hier: https://essiebirdies.wordpress.com/patterns/

Op dit moment staan er zowel Nederlands als Engelstalige patronen op mijn blog. Mijn streven is om alle gratis patronen zowel in het Nederlands als Engels te publiceren. Er wordt aan gewerkt dus! Op onderstaande foto zie je een aantal laatste nieuwe gratis haakpatronen.

Als je een creatie maakt met een gratis patroon van mijn blog zou ik het leuk vinden om deze te zien op Facebook of Instagram met een tag naar @essiebirdies #essiebirdiespattern Er is ook een Facebookgroep: haken met essiebirdies waar je al je creaties gehaakt met mijn patronen kunt delen.

Er wordt veel gekopieerd en patronen worden ook onrechtmatig verkocht door personen anders dan de ontwerpers. Een kleine verandering aan een patroon betekent niet dat een patroon als origineel ontworpen gepubliceerd mag worden (ook niet door magazines). Veel ontwerpers ondermeer ikzelf ondervinden dit jammergenoeg. Ik wilde dit nog graag onder jullie aandacht brengen en ik hoop dat jullie eraan mee willen werken om dit tegen te gaan door altijd de naam van de ontwerper te vermelden.

Tot slot wens ik jullie een heel fijn paasweekend, geniet van het mooie weer met een leuk haakwerkje!

Liefs Esther


3 thoughts on “gratis haakpatroon luiaard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s