haakpatroon lama knuffeldoekje

English below!

Dit is de nieuwe aanwinst van de lama familie; het lama knuffeldoekje! Ik ontwierp mijn eerste lama patroon 2 jaar geleden en het was meteen een succes. Velen kochten het patroon en ik heb zoveel ontzettend leuke lama’s voorbij zien komen op Instagram en Facebook!

Omdat de eerste lama niet geschikt is voor hele kleine kindjes ontwierp ik dit lama knuffeldoekje speciaal voor de allerkleinsten. Het knuffeldoekje is gemaakt van katoen en kan daarom zonder problemen gewassen worden. Het heeft daarom ook ander haar op het hoofd dan de eerdere lama. Beiden hebben geborduurde oogjes ipv van veiligheidsogen. dit ook vanwege de veiligheid voor de kleintjes. Het knuffeldoekje is licht gevuld en daardoor lekker knuffelig. Een kindje kan het knuffeldoekje goed vasthouden met zijn/haar kleine handje aan de nek van het lama doekje.

Het katoen dat ik gebruikte is Phildar Phil coton 3 en de kleuren zijn vermeld in het patroon. Je kunt natuurlijk ook een leuke variant in andere kleuren maken. Ik ben heel benieuwd naar jullie kleurtjes!

Je kunt dit nieuwe patroon bestellen voor een introductie prijs van € 2,95 (alleen dit weekend t/m 27 september 2020) Hierna wordt de prijs € 3,95. Stuur een mail naar: esther.vogelaar@ziggo.nl als je het patroon wil bestellen. Je kunt het bedrag per bank overmaken of met een tikkie. Je ontvangt het uitgebreide PDF patroon inclusief foto’s direct per mail.

Het originele eerste lama patroon is dit weekend ook voor de prijs van € 2,95 te bestellen. Wil je graag beide patronen bestellen (leuk voor de kleine en het oudere broertje / zusje) dan ontvang je dit weekend beide patronen voor € 5,00.

Fijn weekend en veel haakplezier!

ENGLISH:

I designed the llama pattern two years ago and it has been a great succes! Now I am planning to translate the pattern in English! I will let you know when it’s ready! My new design; the snuggle llama will also be available in English soon!

Happy weekend! Love Esther


One thought on “haakpatroon lama knuffeldoekje

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s