haakpatroon kersthanger/crochet pattern reindeer

Ook dit jaar wil ik graag Stichting Hulphond steunen dmv de verkoop van het haakpatroon van dit rendiertje. scroll naar beneden om verder te lezen.

essiebirdies

ENGLISH BELOW

Vorig jaar rond deze tijd ontwierp ik een lama kersthanger voor het boekje dat Freubelweb uitgaf: Kerst en Winterhaaksels. https://www.freubelweb.nl/product/kerst-winter-haaksels/ Een deel van de opbrengst van dit boekje is bestemd voor de Esther Vergeer Foundation. Later kwamen er nog drie boekjes bij en zo werd het een serie. (de boekjes zijn oa te bestellen via Freubelweb)

Dit jaar wilde ik ook een kersthanger ontwerpen voor een goed doel. Het goede doel waar ik voor in actie wil komen is deze keer: Stichting hulphond. https://hulphond.nl/ Ik ontwierp een klein rendiertje om in de kerstboom te hangen of natuurlijk ook leuk als decoratie bijvoorbeeld in een kerstkrans of als klein kerstcadeautje!

Wat doet Stichting hulphond?

Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond. Een hulphond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. De stichting heeft ruim dertig jaar ervaring in het opleiden en…

View original post 420 more words


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s